Rosiir

Rosiir steunt

Op deze pagina enkele voorbeelden waarom en hoe Rosiir zich in zet voor het goede doel

Rosiir verkoopt dure producten.
Producten van zeer goede kwaliteit waarmee je je sport wat beter en plezieriger maakt.Wij vinden dat we een beetje sociaal tegenwicht moeten bieden hierin. Ons doel is ook niet om veel geld te verdienen. Uiteraard moet bij ons "de kachel branden" maar we zouden het mooi vinden als overal de "kachel kan branden".

Soms voelt het vreemd als je dure producten aan het verkopen bent en vervolgens buiten loopt langs mensen die geen dak boven hun hoofd hebben. Wetende dat je al langs veel huizen bent gefietst waar ze wellicht de kachel inderdaad niet aan hebben omdat dat te duur is en blij zijn dat ze daar een oude fiets hebben.

Afkopen van schuldgevoel? Wellicht wel.
Proberen een steentje bij te dragen? Zo zien wij het wel.

Daarom kiezen we bewust voor Stichting Boodschappenbank.

Deze stichting draait puur op vrijwilligers. Een voorzitter die het aan den lijve heeft ondervonden, een penningmeester die ook een geschiedenis heeft. Oftewel mensen die hart hebben voor de samenleving en niet voor een goed doel werken tegen een leuk salaris.

Rosiir ondersteunt Stichting Boodschappenbank met minimaal 3% van de netto winst door middel van een maandelijkse donatie. De Stichting Boodschappenbank helpt hiermee mensen in nood met voedsel, overige boodschappen, meubels, witgoed en kleding.

Ook geeft de boodschappenbank mensen financiële ondersteuning bij dreigende huisuitzettingen. Helaas zien zij vaak dat deurwaarders zich boven de wet verheven voelen en er agressieve en ongeoorloofde methoden op nahouden om hun doel te bereiken. Maar buiten de eerste levensbehoeften helpt Boodschappenbank ook mensen die verstrikt raken in juridische correspondentie met deurwaarders en bewindvoerders.

Samen kunnen wij ons sterk maken voor al deze mensen. Het is tijd voor verandering in Nederland. Men zegt dat er geen armoede is. Maar helaas is de realiteit heel anders.

SAMEN DRAGEN: iedereen kan pech in zijn leven hebben, daarom vragen wij om uw steun door deze mede mens te onder steunen.

Kijk voor meer informatie op www.boodschappenbank.nl

                       

                   

.