Demontage trapas/centreerdop
Demontage trapas/centreerdop

Demontage trapas/centreerdop

Met deze gecombineerde sleutel kan je de centreerdop van Shimano losdraaien en de buitenlagering losdraaien.

24,95 €
Bruttopreis
Im Lager
  • Schneller Versand
  • Nicht gut, Geld-zurück Garantie
  • Sicher und geschützt Bestellen und Bezahlen
  • Vor 10:00 Uhr bestellt, morgen geliefert
  • Fachkundige Beratung
  • 8.8 mit 1019 Bewertungen

Produkt-Infos

Goed fietsgereedschap, belangrijk voor elke hobbyist!

 

Wij van Rosiir bieden u naast onze specifieke innovatieve producten ook goed fietsgereedschap om uw hobby goed uit te oefenen. Hier de demontagesleutel trapas/centreerdop Met deze gecombineerde sleutel kan je de centreerdop/crankdop van Shimano losdraaien en de buitenlagering (BSA en ITA) losdraaien. Indeling ZILVER

 

Fietsgereedschap, basis voor uw werkplaats

Niets is ergelijker als je aan het sleutelen bent en je kan hetgeen je wilt niet voor elkaar krijgen. Óf omdat je simpelweg het juiste fietsgereedschap niet hebt, óf je hebt fietsgereedschap van slechte kwaliteit. Met het juiste fietsgereedschap wordt ineens alles veel makkelijker! Dat is ook waarom een vakman niet bespaard op zijn gereedschap! Wij van Rosiir delen het fietsgereedschap voor u in in verschilende catagorieën: brons zilver en goud. Hiermee geven we aan in welke kwaliteitscatagorie het valt. Brons is goed, zilver is beter en goud is best, maar dat spreekt voor zich. Kies de kwaliteit die bij u past.

Brons

Goed gereedschap, geschikt voor simpele klussen die niet vaak voorkomen. Niet het gereedschap waar je snel spijt van krijgt en niet het dure gereedschap van de vakman.

 

Zilver

Betaalbare kwaliteit. Perfect voor de hobbyist die wat vaker sleutelt. Gaat lang mee, slijt niet hard en is vaak te gebruiken. Een must voor elke serieuze fietser die zelf zijn fiets onderhoud. Fietsgereedschap met een goede prijs/kwaliteitverhouding!

 

Goud

Fietsgereedschap van de vakman. Dit fietsgereedschap gebruikt uw fietsenmaker ook. Topkwaliteit voor de verwende sleutelaar en de vakman (in spe). Compromisloze kwaliteit. U investeert in fietsgereedschap waarmee u niet alleen voor de dag kan komen, maar ook probleemloos de klussen kan volbrengen die uw fietsenmaker anders voor u doet, dus u bespaard werkplaatskosten ;-)

 

Tags: fietsgereedschap, Cyclus gereedschap, bracketgereedschap, Birzman gereedschap

 

 

 

 

Merkmale