Cassete afnemer 9-speed
Cassete afnemer 9-speed

Chain whip 9/11-speed

Birzman chain whip 9-speed. An ideal tool for quickly and cleanly removing cassettes.

€37.95
Tax included
In stock
  • Fast shipping
  • Not good, money back guarantee
  • Safe and secure ordering and payment
  • Ordered before 4 PM, shipped today.
  • Expert advice
  • 8.8 with 1019 reviews

Product Info

Birzman

Birzman is een merk fietsgereedschap wat ideaal is voor de serieuze hobbyist. Kwalitatief goed, betaalbaar en het ziet er ook nog eens mooi uit ook.
Met de lijn fietsgereedschap van Birzman haal je goed fietsgereedschap in huis waarmee je met een gerust hart kan sleutelen aan je waardevolle fiets(en). Makkelijk, handzaam en goed werkend.

Goed fietsgereedschap, belangrijk voor elke hobbyist!

Wij van Rosiir bieden u naast onze specifieke innovatieve producten ook goed fietsgereedschap om uw hobby goed uit te oefenen. Hier dedemontagesleutel trapas/centreerdop Met deze gecombineerde sleutel kan je de centreerdop/crankdop van Shimano losdraaien en de buitenlagering (BSA en ITA) losdraaien. Indeling ZILVER

Fietsgereedschap, basis voor uw werkplaats
Niets is ergelijker als je aan het sleutelen bent en je kan hetgeen je wilt niet voor elkaar krijgen. f omdat je simpelweg het juiste fietsgereedschap niet hebt, f je hebt fietsgereedschap van slechte kwaliteit. Met het juiste fietsgereedschap wordt ineens alles veel makkelijker! Dat is ook waarom een vakman niet bespaard op zijn gereedschap! Wij van Rosiir delen het fietsgereedschap voor u in in verschilende catagorien: brons zilver en goud. Hiermee geven we aan in welke kwaliteitscatagorie het valt. Brons is goed, zilver is beter en goud is best, maar dat spreekt voor zich. Kies de kwaliteit die bij u past.


Brons
Goed gereedschap, geschikt voor simpele klussen die niet vaak voorkomen. Niet het gereedschap waar je snel spijt van krijgt en niet het dure gereedschap van de vakman.

Zilver
Betaalbare kwaliteit. Perfect voor de hobbyist die wat vaker sleutelt. Gaat lang mee, slijt niet hard en is vaak te gebruiken. Een must voor elke serieuze fietser die zelf zijn fiets onderhoud. Fietsgereedschap met een goede prijs/kwaliteitverhouding!

Goud
Fietsgereedschap van de vakman. Dit fietsgereedschap gebruikt uw fietsenmaker ook. Topkwaliteit voor de verwende sleutelaar en de vakman (in spe). Compromisloze kwaliteit. U investeert in fietsgereedschap waarmee u niet alleen voor de dag kan komen, maar ook probleemloos de klussen kan volbrengen die uw fietsenmaker anders voor u doet, dus u bespaard werkplaatskosten ;-)

Tags: fietsgereedschap, Cyclus gereedschap, bracketgereedschap, Birzman gereedschap, fietsgereedschap koffer

Properties